Nettbutikk

Org. nr: 921 722 524

Velkommen til vår nettbutikk. 
På denne siden vil du finne bilder, som vi tror kan være av interesse for andre å kjøpe. Det kan være at du trenger ett nytt bilde i stua eller kanskje du trenger å friske opp butikklokaler eller møterom.  Hvis du ikke finner noen bilder som fenger, men har spesielle ønsker så send oss en epost og fortell hva du ser etter. Vi løser det meste.


Vi har valgt nå i første omgang 3 kategorier :  Kun print  ,  Print med ramme ,  Tegninger
I kategorien Tegninger finner du bilder som vi har omgjort til en tegning. Mange blir veldig  dekorative.  Har du også ett bilde du vil ha gjort til tegning så ta kontakt med oss.


Vi har valgt å legge ut A4 og A3 størrelser på bildene som selges her, da det stort sett er bilder av denne størrelse om er int.  Ved andre størrelser ta kontakt. Vi har også noen kvaderatiske bilder i størrelse 30x30.  


Kontakt oss gjerne på epost :  kontakt@digitalkameratene.com


NB! Alle bilder som ligger tilsalgs er fotografens eiendom. Bildene som ligger på denne salgs siden er vannmerket med DK`S logo. Dette blir selvfølgelig fjernet ved print.  Det sjekkes kontinuerlig via 3.part om det ligger en kopi ute på internett av våre bilder.  Hvis det oppdages ulovlig bruk av våre bilder på nettet eller i lokalaviser og eller andre media , vil disse bli fakturert direkte etter standard satser fra kr 6000 og oppover.