Våre medlemmer

Org. nr: 921 722 524

Her er en liten presentasjon av våre aktive medlemmer

John Olav Westlie - Fra Rakkestad  -  Nikon bruker.

 

John Olav liker å ta bilder av forlatte/forfallne bygninger, kjøretøy osv. Eksperementere med lys og farger samt fremheve detajene i motivet. Portrettfoto når muligheten byr seg.

Står gjerne modell selv når dette kreves, og tar også en del dråpebilder.

Er det ett flyshow i nærheten så finner du John Olav der også.

 

 

Favorittkamera/objektiv er :  Nikon D850 m/ Sigma 24-105  F.4

 

Noen bilder fra fotografen:

Yngvar Hollmann Evensen - Fra Askim - Nikon bruker.

 

I tillegg til natur og villmark er også Yngvar intressert i å ta bilder av forlatte/forfallne bygninger, kjøretøy osv. Detaljfoto og macro.  Han liker også kveld/nattbilder samt å leke med lys og farger i motivet.

Han er også medlem i Rakkestad Fotoklubb

 

Favorittkamera/objektiv er :  Nikon D850 m/Nikon 19mm Tilt/shift

Noen bilder fra fotografen:

Jenny Andrine Evensen
Bosatt i Askim - Nikon/Phantom 4 bruker

 

Naturen og dyrene er sentralt for fotograferingen til Jenny, og interessen om drone og film er stor. Mange av hennes oppdrag går spesielt til hunder, hvor et bilde er brukt videre på nettsider, brosjyrer og forsekker i utlandet for den hundrasen. Hun er også veldig glad i detaljer og macro. 

Favoritt kamera/objektiv:
Nikon D500 m/ Nikon 16-80 og Phantom 4

Tormod Hanstad

Bosatt i Askim -


Jeg bor i Askim har tre barn som har flyttet ut , og er kommet over i fasen hvor man forbereder seg på pensjonisttilværelsen.

Foto har vært min største hobby fra analoge Nikon EM med noen hvileår innimellom. Siden 2015 har det nærmest dominert min fritid, og jeg har de siste to årene tilbrakt mest tid med Naturfoto. Jeg ønsker å lage fuglebilder som tas tidlig morgen og sent kveld og som skiller seg fra mengden. Ellers har streetfoto, Poetisk fotografering dominert min stil.