Medlemskap

Medlemskap kategorier

 

Hovedmedlem med NSFF  kr 625,-
Som hovedmedlem vil du kunne delta på våre månedlige møter/konkurranser. Du vil også få invitasjon til årsmøte samt våre klubbturer. Du vil også kunne delta i fotokonkurranser i regi av Digitalkameratene.
Du blir også fullverdi medlem i NSFF ( Norsk selskap for fotografi ), med de medlemsfordeler de tilbyr. Du kan også delta i nasjonale og internasjonale fotokonkurranser.


Hovedmedlem uten NSFF  kr 450,-

Som hovedmedlem vil du kunne delta på våre månedlige møter/konkurranser. Du vil også få invitasjon til årsmøte samt våre klubbturer. Du vil også kunne delta i fotokonkurranser i regi av Digitalkameratene.
Du blir ikke medlem i NSFF ( Norsk selskap for fotografi )


Uføre / Pensjonist medlem med NSFF kr 400,-

Som uføre/pensjonistmedlem vil du kunne delta på våre månedlige møter/konkurranser. Du vil også få invitasjon til årsmøte samt våre klubbturer. Du vil også kunne delta i fotokonkurranser i regi av Digitalkameratene.
Du blir også fullverdi medlem i NSFF ( Norsk selskap for fotografi ), med de medlemsfordeler de tilbyr. Du kan også delta i nasjonale og internasjonale fotokonkurranser.


Uføre / Pensjonist medlem uten NSFF kr 225,-

Som uføre/pensjonistmedlem vil du kunne delta på våre månedlige møter/konkurranser. Du vil også få invitasjon til årsmøte samt våre klubbturer. Du vil også kunne delta i fotokonkurranser i regi av Digitalkameratene.  Du blir ikke medlem i NSFF ( Norsk selskap for fotografi )


Klubbmedlem med NSFF kr 375,-
Dette er medlemskapet for deg som ikke har en egen fotoklubb på hjemstedet. Eller som kun ønsker å kunne delta i nasjonale og internasjonale fotokonkurranser, samt fotokonkurranser i regi av Digitalkameratene.  

Som klubbmedlem i Digitalkameratene har du ingen møteplikt på våre månedlige møter eller årsmøte. Du blir via DK fullverdi medlem i NSFF ( Norsk selskap for fotografi ), med de medlemsfordeler de tilbyr. Du vil også få tilsendt NSFF sin årbok. Du kan delta i nasjonale og internasjonale fotokonkurranser, samt konkurranser i regi av Digitalkameratene. 


VIKTIG!  Du MÅ representrere Digitalkameratene i de konkurranser som du deltar i.

Støttemedlemskap


Dette er medlemskapet for deg som kun ønsker å støtte Digitalkameratene med en årlig sum på 250kr

 

Digitalkameratene tar sterkt avstand fra bilder med obskjønt eller seksuelt innhold.
Medlemmer som publiserer slike bilder blir automatisk fjernet som medlem i klubben.

 

Digitalkameratene har til intensjon å være den hyggeligste fotoklubben i Norge, og vi håper å kunne bli en gruppe med medlemmer som har samme interesse innen fotografering.  Dette for å skape en hyggelig og fin atmosfære på våre klubbmøter og ikke minste våre klubbturer.
Liker du å leke deg bak kamera. Fanger rust`ne gjenstander din nyskjerrighet, Liker du gamle og forfallne bygninger. Fotografere detaljer og leke med lys og farger. Gatefoto og Abstrakte bilder.  Dette i tillegg til å like " ordinære " bilder. Du tar litt anderledes bilder kanskje.  Da er Digitalkameratene noe du må se nærmere på. Det er en stor fordel at du som medlem er genuint interessert i det forfalne motivet. 

Da vi på våre turer primært ønsker å ta bilder og ikke drive opplæring innen fotografering har vi valgt å sette noen minimumskriterier for medlemskap i klubben.

 

Medlemmer i DK bør:


* Fordel om du har grunnleggende fototekniske kunnskaper. Vi bistår selvfølgelig ved behov.

* Kjemi må stemme 

* Ha interesse for det forfalne motivet ( Gamle hus, fabrikker osv )

* Like å skape unike bilder 

* Levere bidrag til hvert møte er ønskelig.  ( Arbeide kreativt med temaene til hvert møte )

* Felles interesser når det gjelder motiver :
* Detaljfoto, Rust og gamle motiver, Forfall, Macro, Male med lys og farger og Portrett.
* Arkitektur, Kjøretøy, Gatefoto, Natt og Dag. 

 

Vi er en nystartet klubb " Nov. 2018", og møtes hjemme hos hverandre 1 gang i måneden.

Vi ser på hverandres bilder og har en uhøytidelig konkurannse om månedens beste bilde. 

Det sosiale aspekteret er minst like viktig som selve fotograferingen.

 

Hvis du tror at Digitalkameratene kan være noe for deg så send oss gjerne en epost . 

 

Ta kontakt på : kontakt@digitalkameratene.com